Menu

Başkan Kazak´tan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı!!!

LİYAKAT-SEN Genel Başkanı Emir KAZAK, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "Tarihimizdeki zaferler, vatan ve bağımsızlık söz konusu olunca milletimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatıdır" ifadesine yer verdi.

Günümüzden tam 105 yıl önce ise sadece bizim değil tüm dünyanın hafızasına kazınan Çanakkale Savaşlarına tanıklık etmiştir. Türk Milleti her zaman parlak zaferlere imza atarak tarihe her zaman yön vermeyi bilmiştir. Milletimizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne göz diken hain emeller Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ve kahraman Türk askerinin destanlaşan ruhu ile amacına ulaşamamıştır. 18 Mart 1915, bağımsızlığımızı milli karakterimizin değişmez bir parçası olarak bütün dünyaya gösterdiğimiz şanlı destanımızın tarihidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Dünya tarihinin akışını değiştiren, Çanakkale´yi dünyadaki ´geçilemeyen´ tek şehir yapan, vatan toprağına özgürlüğü, bizlere de barışı emanet bırakmış olan Deniz Zaferimizin 105. Yılını kutluyor; Tüm dünyaya mal olmuş manevi sorumluluğu yüksek bu anlamlı gününde başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

 Emir KAZAK

Liyakat-SEN Genel Başkanı 



Bu sayfa 488 kez ziyaret edilmiştir.