Menu

Birlik ve Beraberlik içerisinde Olalım #Evdekal

Sevgili LİYAKAT-SEN üyesi arkadaşlarım,

Her birinizi Allah´ın selamı ile selamlıyorum. İçinde bulunduğumuz süreç çok hızlı ve ani gelişmektedir. Öncelikle bizler birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz. Devletimize, milletimize bayrağımıza sahip çıkmaktan asla vaz geçmemeliyiz. Kendilerini ilah sananlar ülkemizin de içinde bulunduğu Dünyada bir takım yeni düzen oluşturma çaba ve gayretleri içerisindeler. Bizler Allah´a inan insanlarız ve yer yüzünde ilahlık taslayanlara inşallah boyun eğmeyeceğiz. Devletimizin bizlerden bu süre içinde yapmamızı istediği şeylere muhakkak uyalım. Bizler olaylara sabırla ve temkinle bakarak hareket etmeliyiz. Allah´ın izni ile bugünler de geçecektir. 

Sizleri tek tek arayıp, her birinizle ayrı ayrı sorunları görüşmem mümkün olamıyor. Lakin sizlerin bir ihtiyacı ve isteği olduğunda özelden bana yazabilirsiniz. Ben elimden geldiğince sizlere dönüş yapacağım. Yeter ki sizler için elimizden bir şeyler gelsin.

Eğitim, Büro ve Sağlık hizmet kollarında hali hazırda kurulan sendikalarımız mevcut biliyorsunuz. Allah´ın izni ile Haber ve Tarım hizmet kollarında da Sendikalarımızı kuracağız. Konfederasyon olma yolunda bizler başta da söylediğimiz gibi yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Biz inşallah hep birlikte büyüyeceğiz. İmkanlarımız arttıkça da sorunları çözme noktasında daha etkin ve güçlü bir şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz.

Gelecekte hayalini kurduğumuz güzelliklere erişmek üzere hepinizi Allah´a emanet ediyorum.


Ahmet ZENGİN

 LİYAKAT-SEN

Genel Sekreteri



Bu sayfa 579 kez ziyaret edilmiştir.